Cele 4 lucruri de știut despre oja semipermanentă

Mâinile joacă un rol important în societatea noastră actuală și acționează în acest sens ca o adevărată carte de vizită dezvăluind o anumită cantitate de informații despre personalitatea noastră.
Unghiile bine îngrijite determină, fără îndoială,  aspectul mâinilor,  a căror frumusețe constă în îngrijirea zilnică riguroasă. Acesta este motivul pentru care toată lumea ar trebui să-și facă o manichiură la un moment dat, fie că alege o  manichiură cu gel, o manichiură semipermanentă sau o manichiură franțuzească.
 
Lacul semipermanent există de câțiva ani, dar este încă foarte în vogă. Iată așadar 4 lucruri de știut depre acest lac.
 

Ce este un lac semipermanent?

 
Oja semipermanenta este un gel acrilic, mult mai rezistent decât o ojă clasică. Există zeci de culori care vor lăsa o gamă largă de nuanțe pentru o manichiură fără cusur care va dura până la două săptămâni.
Odată aplicat, acest gel se întărește sub o lampă UV și va rezista la toate micile șocuri din viața de zi cu zi.
 

Avantaje

 
A opta pentru lacul de unghii semipermanent înseamnă mai presus de toate să poți afișa o manichiură lăcuită și strălucitoare timp de cel puțin zece sau chiar cincisprezece zile. Asigurarea unei manichiuri care rezistă tuturor sarcinilor, la birou sau acasă. Nu este nevoie să aplici top coat în fiecare seară pentru ca oja să dureze mai mult.
 

Regulile de urmat

 
Dacă lacul semipermanent nu are dezavantaje majore, totuși, nu trebuie abuzat. Reține că după trei ipostaze succesive ale acestui produs (adică șase săptămâni de acest tip de manichiură) trebuie să îți lași unghiile să se odihnească cel puțin o lună pentru a nu le slăbi sau a le deteriora.
 
În timpul aplicării, mai întâi este nevoie să te înarmezi cu un șlefuitor moale pentru a pregăti suprafața unghiei.
Apoi aplici o baza incoloră, două straturi de gel colorat și termini cu un top coat. Detaliul care se schimbă? Între fiecare strat de gel colorat, trebuie să-ți așezi unghiile între două și trei minute sub o lampă LED sau UV.
 
Pentru a îndepărta oja semipermanentă, este indicat să o facă un profesionist. Îndepărtarea ojei semipermanente presupune mai întâi depunerea uleiului în jurul unghiei, apoi lustruirea suprafeței unghiei înainte de a înmuia un tampon de bumbac de dimensiunea unghiei într-o soluție pe bază de acetonă care se depune înainte de a înveli unghiile în aluminiu. Straturile cad de la sine unul câte unul.
 

O manichiură semipermanentă de acasă

 
Este posibil.
Mai multe mărci oferă kituri de manichiură pentru a-ți face acasă unghiile cu oja semipermanentă. 
Cu toate acestea, oja semipermanetă are câteva dezavantaje de care este important să fii conștientă: 
uscarea unghiilor: 4 straturi de lac de unghii timp de câteva săptămâni pot avea efecte de uscare. Nu uita să hidratezi unghiile cât mai mult posibil;
îndepărtare chimică: utilizarea acetonei face ca îndepărtarea să fie iritantă;
aplicare complicată și costisitoare la domiciliu: multe echipamente de cumpărat și tehnici pentru a învăța să faci o manichiură fără a deteriora unghia;
periculos pentru femeile însărcinate: este important să se favorizeze produsele naturale și nechimice în timpul sarcinii pentru a nu risca pentru copil.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod