Horoscop 2 februarie: Numai câteva zodii vor avea o zi bună


Fecioară


Trebuie să faci mai multă mișcare pentru că altfel o să atingi o greutate care altădată îți părea de neimaginat. Dacă ești într-o relație și partenerul tău vrea de asemenea să slăbească, puteți încerca să țineți împreună o dietă, totul va fi mult mai ușor în echipă!

Balanță


Acordă mai mult timp propriei persoane și nu te concentra exclusiv pe job! Din fericire, viața înseamnă mult mai mult decât mersul la un program strict și repetarea acelorași lucruri în fiecare zi!

Citește și: Începe Anul Dragonului de Lemn.
La ce să ne așteptăm din 10 februarie

Scorpion


Dispui de câteva economii, dar cu toate acestea nu trebuie să te lauzi în stânga și în dreapta ori să îți afișezi ostentativ noul tău statut financiar. Cuvântul de ordine trebuie să fie modestia, mai ales că astăzi o să întâlnești câteva persoane care apreciază foarte mult discreția!

Săgetător


Odihnește-te corespunzător și măcar două ore din această zi, alocă-le propriei persoane! Fă ceea ce îți place cel mai mult (citit, mers la shopping etc.) și o să vezi că te vei simți mult mai bine cu bateriile încărcate!

Capricorn


Ai grijă la alimentație! Oricât de mult ți-ai dori să gusti din diverse preparate culinare, trebuie să fii puțin mai rezervat/ă și să îi dai ocazia organismului tău să se acomodeze! Sigur nu îți dorești să ajungi la spital ori la medicul de familie!

Vărsător


În prima parte a acestei zile o să faci multe deplasări în interes personal și, din această cauză, superiorii tăi o să îți facă diverse reproșuri.
Totuși, uneori e nevoie să faci mici adaptări la program pentru a face față noilor provocări. Așa că nu trebuie să pui la suflet vorbele rele, ci pur și simplu să treci ca gâsca prin apă!


Pești


Astăzi o să descoperi o latură mai puțin frumoasă a partenerului tău. Chiar dacă ai și tu multe de spus, încearcă să nu îl calci și mai mult pe coadă! Altfel, s-ar putea ca în curând să nu mai aveți ce discuta!

Citește și: Horoscopul weekendului: Totul trebuie abordat cu înțelepciune 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod