Horoscop 23 aprilie: Zi memorabilă pentru Săgetător


Fecioară

În cursul acestei dimineți, o persoană foarte apropiată îți va cere să faci un lucru aflat la limita legalității. Chiar dacă o să te pui rău cu respectiva persoană refuzând-o, nu poți să te expui singur/ă unui risc inutil! Dacă nu pricepe acest lucru înseamnă că nu sunteți deloc compatibili și e mai bine să rupeți orice formă de comunicare!

Balanță


Simți că timpul nu îți mai ajunge deloc? Acest lucru se datorează slabei tale organizări și incapacității de a spune ferm NU! Chiar nu ai niciun motiv să te dai peste cap pentru a satisface nevoile celorlalți, fiecare este răspunzător de drumul pe care și-l croiește!

Scorpion


Ești în așteptarea unui răspuns oficial de la o autoritate a statului și cum acesta întârzie, îți e tot mai greu să îți planifici următoarea mișcare.
Cel mai bine este să îți pregătești în avans mai multe variante, ca să nu dai semne de ezitare la momentul oportun!

Săgetător


Pentru tine și partenerul de viață, această zi va fi cu adevărat memorabilă! Poate că veți pleca într-o excursie binemeritată sau veți face un pas crucial pentru viitorul vostru. În tot cazul, seara vă va găsi extrem de relaxați, posibil îmbrățișați, și cu speranțe de viitor, la fel ca în adolescență!

Capricorn


Ești cumva la limită cu banii și dacă nu faci anumite compromisuri, o să îți fie tot mai greu în viitorul apropiat.
De aceea, trebuie să discuți ce rudele tale și să le rogi să înceteze cu consumul exagerat! Pornind de la risipa alimentară și continuând cu ieșirile tot mai dese în oraș! Chiar e o perioadă critică și toată lumea trebuie să pună umărul pentru a o depăși!

Vărsător


Riscul de a te accidenta astăzi este foarte ridicat. Așadar, fii mai precaut/ă decât de obicei chiar și atunci când vine vorba de lucruri banale! Dacă poți să previi o situație, fă-o fără să stai pe gânduri, chiar dacă vor exista nemulțumiți în jurul tău!

Pești


Ești permanent pe grabă și pare că nu mai găsești deloc timp pentru ceea ce contează cu adevărat! Nu uita să mai faci o vizită la frizer ori la un salon de înfrumusețare, atunci când te afișezi aranjat/ă, dovedești și că îi respecți pe cei din jurul tău!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
22 Aprilie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod