Horoscop 25 aprilie: Berbecul s-ar putea să iasă țap ispășitor


Fecioară

De dimineață o să primești o veste importantă de la o rudă sau o cunoștință mai veche. Nu e exclus chiar să fie vorba de o moștenire sau de o donație. Din fericire, pe seară o să ai multe de discutat cu partenerul de viață și chiar o să vă faceți planuri mărețe!

Balanță


Astăzi vei descoperi că partenerul tău de viață a făcut mari greșeli în trecut. Deși ești tentat/ă să te răzbuni, nu trebuie să faci acest lucru fiindcă nu mai poți schimba nimic acum! Învață să fii mai răbdător/răbdătoare și pe cât posibil, mai permisiv/ă, mai ales atunci când vine vorba de erori minore!

Scorpion


Din punct de vedere al sănătății și al situației financiare, lucrurile nu sunt tocmai roz pentru tine.
Totuși, nu trebuie să te îngrijorezi peste măsură fiindcă e suficient timp pentru remediere! Pe seară, totul va reveni la normal și o să poți să îți reiei activitățile obișnuite!

Săgetător


Unul dintre șefii tăi te va lua la rost astăzi, aparent fără motiv. Totuși, lucrurile sunt puțin mai complicate decât se arată la prima vedere. Unii dintre colegii tăi te-au bârfit la conducere și i-au format superiorului o impresie greșită despre tine. Iar acum, tu trebuie să duci o serioasă muncă de lămurire.
Totuși, nu renunța pentru că adevărul trebuie să iasă la iveală!

Capricorn


Dacă ești nemulțumit/ă de greutatea pe care ai atins-o, trebuie să faci ceva în această privință! În concret, e necesar să fii mult mai atent/ă la ceea ce mănânci dar și să faci mișcare. Înotul sau simpla alergare au un efect fabulos asupra dezvoltării armonioase a corpului! În plus, preocupă-te și să ai un somn odihnitor și o să te simți mult mai bine în pielea ta!

Vărsător


O să participi astăzi la o discuție încordată, de pe urma căreia s-ar putea să ieși cam șifonat/ă.
Din fericire, ai un aliat de nădejde care îți poate acorda o mână de ajutor. Trebuie doar să îi ceri sprijinul necondiționat!

Pești


Chiar dacă ai suficienți bani, nu trebuie să renunți la economiile uzuale! De asemenea, încearcă să scapi de lucrurile inutile din casă, pe care nu le mai folosești! Publică anunțuri de vânzare pe platforme specializate și pe lângă faptul că îți vei elibera locuința, te vei alege și cu ceva bănuți!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
24 Aprilie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod